Digital Healthcare 2018 – Бъдещето на здравеопазването е тук

През новата 2018 година предстои интересно събитие, което разкрива много актуални тенденции в здравеопазването, включително и съвременна дигитализация на апаратура, средства и методи за лечение.

Digital Healthcare 2018 – Бъдещето на здравеопазването е тук

Digital Healthcare се намира в сърцето на Health + Care, най-голямото интегрирано здравно събитие в Обединеното кралство. През юни 2017 г. събитието посрещна 5901 участници, които се събраха под един покрив, за да намерят практични решения, за да приведат плановете си за трансформация в действие и да управляват цифрово активирани грижи. Всеки, който се занимава с Digital Health, свързан е със здравеопазването или е практикуващ лекар, може да се присъедини и тази година,  отново на 27-28 юни 2018 г. в ExCeL London, в който ще бъдат представени най-новите иновации в областта на здравето.

Сериозно заинтересованите ще могат да се запознаят с иновативни  цифрови технологии, оформящи трансформацията на здравеопазването, както и да проследят интерактивни казуси за представяне на тяхното практическо приложение. Събитието предлага възможности за споделено обучение за целия екип за вземане на решения в областта на здравеопазването. По секции ще бъдат дискутирани  ключовите предизвикателства, пред които се изправяте ежедневно, и ще можете да видите решения,   които да ви помогнат да промените и развиете своите технологични планове.

Основни теми, които ще се разглеждат на конференцията:
– ДИГИТАЛНА ИНОВАЦИЯ
– СИГУРНОСТ НА ИНФРАСТРУКТУРАТА И ДАННИТЕ
– ИНТЕГРАЦИЯ И ОПЕРАТИВНА СЪВМЕСТИМОСТ
– АНАЛИЗИ НА  ДАННИТЕ И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО

Защо да участвате, или да следите онлайн какви са акцентите:

  1. Ще можете да срещнете хора, които изследват дадена здравна тематика и да обмените опит.
  2. Ще можете да споделите Ваши постижения в областта, в която практикувате.
  3. Ще се срещнете с мениджъри, директори и собственици на аптеки, на клиники, на други обекти.
  4. Ще можете да обсъдите най-актуалните тенденции, свръхмодерната техника и други с хора, които работят с апаратура, която и Вие използвате.

Няма как да не споменем и българската здравна социална мрежа, която ежедневно споделя акценти в здравеопазването, става въпрос за CredoWeb.bg, платформа, която предоставя ежедневно актуална информация за лекари, пациенти, лечебни заведения, болести, както и симптомите и техното лечение, както и много друга ценна информация.

 

Вашият коментар