Ефективни линк билдинг тактики и техники

В началото на 2018 година, много хора, занимаващи се професионално с дигитален маркетинг, било то с SEO, SEM, ORM, Adwords и Facebook ADS, се запитаха, какви ще бъдат основните тенденции за успешна рекламна кампания на даден сайт онлайн? Какви ще са трендовете, котио биха могли органично да донесат трафик на клиентите? Е, прочитайки този материал, който смятаме за изключително важен за всяко рекламно студио, вярваме, че ще придобиете основна представа.

На първо място трябва да кажем, че LINK BUIDLING -ът и днес е на почит и трудно този алгоритъм би бил заменен с друг спрямо Гугъл.

Често ние, екипът на W-SEO казваме на своите клиенти, че линк билдингът е взаимстван от обикновените книги, от добрите автори, които успяват да напишат бестселъри. Какво се случва с тези книги? Казваме го за тези от Вас, които не са го прочели другаде. Когато един автор създаде добър текст, който се харесва на широката аудитория, то негови колеги – писатели, взаимстват пасажи от книгата му и естествено цитират автора. Това прави така, че този автор да е по-популярен сред тези среди. Иенно и добрите линкове правят така, че сайтът Ви да при

добива повече тежест.
А добрите линкове се набавят чрез ефективен линк билдинг. Стратегия, ресурс, внимателен подбор и анализ, много работа и естествено – разнообразие. Е, вече знаете, че с добро планиране, с ресурси и средства, можете да постигнете добри резутати. Остава да ги поверите в точните ръце, т.е. да подберете точната компания от дигиталния сектор, която да Ви помогне да разгърнете потенциала на Вашият сайт, било то бизнес сайт, онлайн магазин или друго.

Повечето големи компании наемат цели отдели, занимаващи се с SEO, като най-често картинката изглежда по този начин:

На картинката ясно се вижда структурата за оптимална работна обстановка на фирма, която държи на онлайн представянето. Имайки напредвид фактите, че днес онлайн магазините продават продажбите на обиконвените магазини, то Вие сами можете да си прецените, дали да инвестирате в SEO, или в подобряване на обслужването на настоящия персонал.

Вашият коментар