Списък с български онлайн магазини

Ако Ви предстои онлайн шопинг, но не знаете къде да откриете магазин за Вашите нужди, то е време да разгледате проект Интернет Магазини.

Десетгодишният сайт предлага любопитна информация за всеки тип клиент – от предложение за магазини, предлагащи дадени артикули, до отзиви и мнения от настоящи клиенти – т.е. всичко, което да потвърди, или отхвърли, поръчката Ви.

Естествено, всичко това става напълно безплатно.

Ако и Вие сте управител на електронен магазин, то е почти сигурно, че трябва да се включите в този каталог, тъй като предиствата от SEO естество са изключително много.

Най-голямото предимство се крие в това, че когато добавите даден магазин, то тогава го виждате като водещ при търсенето на дадения бранд.

Това е показателно, че Интернет Магазини върши работа и помага за намиратено на много нови клиенти за Вашият бизнес, що се отнася до бизнес свързан със съвременни технологии, т.е. с дигитален маркетинг.

По отношение на проекта, няколко думи и за него. Предстои 10-годишен юбилей, което значи, че през първото десетилетие в магазина участват повече от 600 магазина. С изменение на структурата и малки подобрения на външния вид, то очакваме ежедвевно да се засили интересът към проекта.

Е, може би е време да престанем да описваме самия сайт, а да го покажем, за да се ориентирате и влезнете лесно: Сайтът е www.internetmagazini.com

Вашият коментар