Стратегии за успешен онлайн бизнес

Компанията VISEO LTD предоставя на своите клиенти атрактивни SEO стратегии, подпомагащи успешното представяне онлайн.

Ако и Вие от много скоро сте си създали  онлайн магазин, като  търсите правилната стратегия за получаване на първите Ви продажби, или продажбите на магазинът Ви са в застой от дълго време, то имате нужта от промяна.

Сред основните източници на трафик, които биха довели до далеч по-големи продажби за Вашият магазин, или дори бизнес, като цяло, представен в дигиталната сфера, са:

SEO, контекстна реклама, имейл маркетинг, SMM, работа с агрегатори, дисплейна реклама.

Важно е да се изясни, че статията не се отнася до канали като радио и телевизия. Въпреки че те са и инструменти за дигитален маркетинг.

Кой канал излиза икономически най-ефективен и дългосрочно дава най-добри резултати? Това е въпрос към Вас, читателите на Reklamno-Studio.com.

В сайтът на компанията можете да откриете полезно четиво, касаещо различните канали, подходящо както за начинаещите предприемачи, така и за собствениците на печеливши онлайн магазини.

Естествено, за задъбочена и конкретна стратегия, която да подобри значително Вашият бизнес, трябва да се договори среща, да се обсъди бъдещото развитие и да се поиска точен и ясен бизнес план.

 

Органичните резултати от Гугъл са едни от най-силните и днес, март 2018 година, все още не могат да бъдат задминати от друг канал, изключвайки АГРЕСИВНИ ПОХВАТИ, струващи много скъпо.

Предимства на SEO
Предимствата на SEO, ксато процес  в сравнение с контекстното рекламиране, този канал не изисква обемна инфлация на пари в дългосрочен план; в някои ниши, конкурентите инвестират повече пари в контекстната реклама, отколкото в SEO. Това прави по-лесно постигането на резултати за клиентите.

Недостатъци на SEO. За да се постигне възвръщаемост на инвестициите, е необходимо да се инвестира в развитието на обекта от 6 до 12 месеца, т.е. този канал не може бързо да генерира приходи;
За качественото популяризиране на онлайн магазин в конкурентни ниши, често се налагат редакции от програмисти, прибягва се до специфични анализи и детайлен одит.

промяната на алгоритмите за търсене може значително да повлияе на позициите на сайта. Днес може да бъдете в  ТОП-3, а утре дори и да напуснетеТОП-10;

Във всички случаи SEO е бавен процес, но при добра SEO стратегия, в случай, че имате сериозни намерения и мислите в перспектива, то можете да се доверите на ВИСЕО ЕООДCall 0889996262 за изготвяне на план за действие.

Вашият коментар